Rolig historia: Kvinnorna bryter mot den enda regeln i himlen.

Äntligen är våren här! Jag går runt och njuter i solen så fort jag får chansen. Det är så trevligt att se att människorna på stan har ett leende på läpparna igen. Här är en historia som jag hoppas kan sätta ett leende på era läppar. Och vem vet, kanske kan ni dra den ikväll framför grillen för några kompisar. Då har jag gjort mitt jobb ordentligt. Meningen är att sprida glädje!

Tre kvinnor dog tillsammans i en olycka och kom till himlen. När de kom dit blev de mötta av Sankte Per som sa ”Vi har bara en regel här i himlen… trampa inte på ankorna.”

Så gick de in I himlen, och visst, där var ankor överallt. Det är nästan omöjligt att inte trampa på en anka, och fast de gjorde sitt allra bästa för att undvika dem råkade den första kvinnan olyckligtvis trampa på en.

Sankte Per kommer till henne med den mest oattraktive man hon någonsin sett. Sankte Per kedjar fast mannen vid hennes sida och säger: ”Ditt straff för att du trampade på en anka är att tillbringa evigheten fastkedjad vid denna oattraktive man!”

Nästa dag råkade den andra kvinnan trampa på en anka och direkt kom Sankte Per, som inte missar någonting, och med sig hade han en extremt oattraktiv man. Han kedjar fast dem tillsammans med samma förklaring som till den första kvinnan.

Den tredje kvinnan har observerat allt detta och är, eftersom hon inte vill bli fastkedjad i evighet med en oattraktiv man, mycket, MYCKET försiktig med var hon sätter fötterna.

Hon lyckas att gå i flera månader utan att trampa på en enda anka, men en dag kommer Sankte Per fram till henne med den snyggaste man hon någonsin sett. Lång, långa ögonfransar, muskulös och smal.

Sankte Per kedjar fast dem vid varandra utan att säga ett ord. Kvinnan kommenterar det hela: ”Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna att vara fastkedjad med dig i all evighet?”

Killen svarar: ”Jag vet inte hur det är med dig, men jag trampade på en anka!”

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!