Rolig historia: Johanna får reda på makens kärleksaffär

Ibland kan man snabbt svänga från det ena till det andra. Det kan givetvis bero på lite olika orsaker, men vanligtvis har det nog att göra med att man börjar se saker och ting ur nya perspektiv. Vad som nyligen såg ut som en förlustaffär blev plötsligt något betydligt bättre.

Så var det verkligen för frun i den här fiktiva, roliga historien!

Hon blev först rasande när hon fick veta att maken hade en älskarinna, men då tar allt en oväntad vändning.

Kolla själva – jag kunde inte sluta skratta åt slutet!

Mats och Johanna, ett helt vanligt medelåders par, sitter på en av stans lyxigare restauranger och äter en fin trerättersmiddag. De har just påbörjat varmrätten när en otroligt vacker, yngre kvinna kommer fram till deras bord.

Har en älskarinna

Hon böjer sig långsamt ner och ger Mats en kyss rakt på munnen. Den främmande kvinnan säger något kort om att de kan ses senare – och går sedan iväg.

Pixabay

Johanna stirrar förtvivlat på sin make och frågar:

– Vem fasen var det där, Mats?!

– Jag ska inte ljuga, älskling. Det där är min älskarinna.

– Va?! Älskarinna?! Ditt jäkla svin! skriker Johanna. Jag sticker, tar barnen och begär skilsmässa omgående!

Max Pixel

Maken tittat lugnt på sin fru och svarar:

– Det kan jag i och för sig förstå. Kom bara ihåg att det då inte blir några fler shoppingturer till Milano och inga fler långsemestrar i Karibien. Inte heller blir det några fler weekendturer med segelbåten eller någon Ferrari i garaget. Men ja, det är du som väljer!

Funderar en kort stund

Precis när Mats sagt det sista orden kommer en gemensam bekant in på restaurangen. Han är i sällskap med en makalöst vacker, ung brunett.

– Vem är det Janne har med sig? undrar Johanna.

– Det där är hans älskarinna, svarar Mats.

Pexels

Frun funderar en kort stund.

– Äsch, säger hon. Vår är sötare!

Där gick det undan! Jag kan faktiskt inte sluta skratta åt den här fräckisen! Var nu inte blyg, tryck på DELA här nedanför, så kan du bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);