Rolig historia: Gubben avslöjar sin stora hemlighet på dödsbädden

När man ska sammanfatta sitt liv finns det ofta mycket av det man gjort som man ångrar, men också en del man är stoltare över. Totalt sett bör man vara nöjd om man kan minnas mer positivt än negativt.

87-årige Roland ligger på sin dödsbädd, omgiven av sina nära och kära. När slutet nu nalkas samlar han all sin styrka och säger till sin familj:
– Jag måste berätta min största hemlighet för er.

De ber honom att fortsätta.

– När jag var ung hade jag allt, förklarar Roland. Snabba bilar, vackra flickor och massor av pengar. Men en god vän varnade mig: ”Gift dig och skaffa familj, annars kommer du inte att ha någon som kan ge dig ett glas vatten att dricka på din dödsbädd”. Så jag lydde hans råd. Jag bytte flickorna mot en fru, öl mot barnmat, sålde min Ferrari och investerade i stället pengarna i er skolgång. Här är vi nu. Och vet ni vad?

Alla stod tysta och väntade in gubbens nästa kommentar.

– Jag är inte ens törstig…

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!