Rolig historia: Frun känner makens hand smeka hennes kropp men plötsligt slutar han.

Jag kan tänka mig att efter flera, flera, flera år som gifta kan vissa saker i äktenskapet svalna. Som till exempel livet i sängkammaren. Detta par gjorde däremot någonting åt saken, men slutade inte riktigt som frugan hade hoppats på…

Efter 37 års äktenskap var parets sexliv inte något att skryta med men när paret en kväll låg i sängen och kollade på Tv kände hon plötsligt hans hands beröring på ett sätt som han inte gjort på länge.

Det kittlade nästan när hans hand rörde vid hennes hals, gled längre och längre ner under midjan. Han smekte hennes nacke och snuddade med sin hand över bröstet, vidare ner, stannade vid den nedre delen av magen.

Han fortsatte och handen gled upp på insidan av hennes överarm, fortsatte längs hennes sida, rörde vid sidan av hennes bröst igen och ytterligare längs hennes vänstra sida. En lätt beröring av hennes skinkor, och ner till baksidan av knät.

Handen fortsatte upp mot hennes inre lår, och stannade vid den översta delen av benet. Proceduren upprepades men denna gång på hennes högra sida.

Tills han plötsligt slutade, rullade över på sidan och började titta på TV.

Nu hon var ganska upprymd av hans smekningar, så hon sa med sin mest tillgivna röst:
– Åh älskling, det var underbart! Varför slutade du?

Han svarade, något frånvarande:
– Jag hittade fjärrkontrollen!

DELA gärna med dina vänner för ett gott skratt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!