Rolig historia: Frun är otrogen när maken kommer hem.

Som bartender får man höra en hel del problem av sina gäster. När jag jobbade på kåren som student hörde jag en hel del historier och flickvänner som vänstrat och pojkvänner som tagit snedsteg. När jag läste den här historien skrattade jag lite extra eftersom det fick mig att tänka tillbaka på den tiden. Även om jag aldrig hörde något som var riktigt lika extremt som det här.

En man kom in på en bar, lutade sig över bardisken för att beställa en dubbel, och sade sedan till bartendern:
– Jag är så förbannad!

– Jaså? Vad har hänt? frågade bartendern artigt.

– Jo, jag träffade en vacker kvinna, som bjöd med mig hem till sig Vi klädde av oss och hoppade i sängen, och skulle precis börja älska då hennes förbannade man kommer hem. Därför var jag tvungen att hoppa ut genom fönstret, och hänga på fingertopparna från kanten.

– Oj, jobbigt! sa bartendern medlidsamt.

– Precis, men det är inte vad som gjorde mig riktigt upprörd’, fortsatte gästen.

– När hennes man kom in i rummet sade han ”Toppen, du är redan naken! Jag ska bara slå en sjua”, och jävlar om den late fan inte pissade ut genom fönstret, rätt i huvudet på mig?

– Usch! Bartendern skakade på huvudet. Inte konstigt att du är på dåligt humör.

– Ja, men då har du ändå inte hört vad som verkligen, verkligen, irriterade mig. Sedan tvingades jag lyssna på deras stönande, och då de var färdiga
kastade mannen ut sin kondom genom fönstret. Och var landar den? På MIN jävla panna!’

– Fan, det var verkligen för jävligt! sa bartendern.

– Åh, jag är inte färdig. Du förstår, vad som verkligen gjorde mig förbannad var när mannen behövde skita. Tydligen är deras toalett trasig, så han stack
ut röven genom fönstret och släppte lasset rätt i huvudet på mig!

Bartendern bleknade.
– Nåt sånt skulle verkligen sabba min dag.

– Visst, visst, visst, fortsatte killen upprört. Men vet du vad som VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN gjorde mig förbannad? Jo, när jag tittade ner – och såg att jag bara hängde en HALVMETER från marken.

DELA om du garvade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!