Rolig historia: Flickan förföljs av en motorcykelknutte.

När jag var liten fanns det inget mer pinsamt än min farsa. Det verkade som om han NJÖT av att skämma ut mig inför mina vänner. Han skulle jämt dra dålig skämt när han skjutsade mig och mina polare till och från träningarna. Men det kanske man får ta när man har en ”privat chaufför.” Pappan i den här historien har lite samma problem…

pappa

En 10-årig flicka var på väg ensam hem från skolan en dag när en stor skäggig man på en svart motorcykel svängde upp bredvid henne. När han hade kört efter henne en stund vände han sig till flickan och sa, ”Hej där lilla flicka, vill du åka med en sväng?”

”NEJ!” svarade flickan och fortsatte gå.

Då körde motorcykelisten upp till henne igen och sa, ”Du, lilltjejen, du får 100 kronor om du hoppar upp där bak?”

”NEJ!” svarade flickan återigen och började skynda sig ner för gatan.

Då körde motorcyklisten fram till henne igen och sa, ”Okej tjejen, det här är mitt sista bud. Du får 200 kronor och en stor påse godis om du bara hoppar upp där bak på motorcykeln?”

Då får den lilla flick nog och vänder sig om mot mannen och skriker, ”Men pappa, det var DU som köpte en Honda istället för en Harley… så DU får åka på den!”

Var inte snål, dela om du skrattade!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!