Rolig historia: Fästmön gör slut när hon får fel födelsedagspresent.

Att ge presenter till sin flickvän eller fru är aldrig lätt. Då kan det vara smart att ta med sig en kompis eller syster till kvinnan i fråga som kan vara smakråd. Men, det gäller ändå att se upp så att inget går fel. Kvinnor kan var lite känsliga så där. Speciellt på sin födelsedag. Den här historien är ett bra exempel på det.

Jag träffade min polare Johan på krogen i helgen och han såg rent ut sagt för jävlig ut! Stackarn berättade att hans fästmö hade stuckit.
Johan sa:
– Hon skulle fylla år och jag gick därför och funderade på vad jag skulle ge henne i present. Jag talade med hennes syster och hon rådde mig att köpa ett par handskar. Hennes syrra gick med till affären där vi köpte handskarna, samtidigt som hon köpte ett par sexiga spetstrosor till sig själv.

Av någon anledning råkade biträdet förväxla paketen, varvid hennes syster begav sig hemåt med min fästmös handskar och jag skickade strax efteråt paketet till min fästmö med systerns onämnbara väl inslagna paket.

Jag bifogade dessa rader:

Kära Du, älsklingen min.

Jag ber att få gratulera på födelsedagen. Jag vet inte om du gillar min present, men jag valde den därför att jag var säker på att Du behövde den. Om det inte hade varit för din systers skull hade jag köpt ett par långa med knappar, men hon sa att Du jämt använde korta.


Tycker du om färgen?
Damen som jag köpte dem av visade mig sina egna som hon använt i tre veckor och var knappt solkiga. Du kan talka dem på insidan så går de lättare på. Glöm ej att andas i dem ibland, annars kan de bli skrynkliga.

Biträdet bad mig hälsa och säga att Du skulle göra som hon, rengöra dem i bensin men behåll dem på för annars vill de gärna krympa. Din syster säger att det senaste modet är att bära dem oknäppta och nedhängande, då det ger bärarinnan ett lätt nonchalant utseende.

Om Du tycker att det är för varmt ute, kan Du hålla dem i handen när du promenerar. Det tycker jag ser flott ut.

Hej så länge!

Din egen Johan.

Snälla, DELA gärna den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!