Rolig historia: 3 tjejer tävlar i hur man förför en man på bästa sätt

Att leva i en relation är underbart, men det gäller att ge förhållandet näring och att verkligen lägga tid och energi på varandra. Annars kan det lätt bli mer avmätt med tiden.

Tre kvinnor möts upp – en är singel, en är förlovad och den tredje är gift. De pratar länge om relationer och olika män, men bestämmer sig efter ett tag för att ta reda på hur man bäst förför en man. Lite som en tävling.

Samma kväll ska de ta på sig en sexig body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner. Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått.

Singeltjejen, som haft en blind-date:
– Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet.

Den förlovade tjejen:
– Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.

Den gifta tjejen:
– Ja du, säger hon med en besviken ton. Jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig sexig. När gubben kom hem slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa: ”Du Batman, vad blir det till middag?”.

Bjud nu dina vänner på ett härligt skratt genom att trycka på DELA-knappen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!