Rolig historia: 3 tävlingshästar avslöjar hemligheten hur man vinner ett lopp.

Alla har säkert varit med om känslan när man öppnar upp sig för en vän och vännen har varit med om precis samma sak. Den lättnaden kände nog karaktärerna i denna historia med, men fokuserar nog på helt fel sak… Sista raden är klockren!

På en bar satt tre kapplöpningshästar och tog ett par järn och snackade.

– Vet ni vad? En konstig sak hände mig på Åby i förra veckan. Jag låg näst sist med bara upploppet kvar, när jag plötsligt kände en smärta i baken och for iväg och vann hela loppet, sa den ena.

– Underligt… Samma sak hände mig på Jägersro. Jag låg sjua och hopplöst instängd, men så kände jag den där smärtan i baken och utan att tveka en sekund rusade jag iväg och vann med fyra hästlängder, sa den andre hästen.

– Fantastiskt! Det har faktiskt hänt mig också. Det var på Täby i förrgår. Jag var helt chanslös när smärtan kom. Jag pep iväg som ett spjut i natten och gick faktiskt om hela fältet, sa den tredje hästen.

Vid bordet bredvid satt en vinthund och drack konjak. Han hörde hela samtalet och tittade upp på hästarna och sa:

– Jag måste erkänna att jag varit med om exakt samma sak. Det var hundkapplöpning här i onsdags och jag låg riktigt dåligt till, helt utan chans, när jag plötsligt kände en enorm smärta i baken och for iväg som en oljad blixt och vann innan jag själv hunnit fatta vad som hade hänt.

Den första hästen och vände sig till de andra hästen och sa:

– Det är ju inte klokt det här! En hund som kan tala…

DELA gärna med dina vänner och bjud på ett gott skratt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!