Rolig historia: 15-åringen griper tag i indianens penis. Anledningen? WOW!

Vilse är lätt att komma, inte bara i öknen utan här har vi en historia om den unga Julie, som kom vilse ute på prärien i Vilda Västern.

Hon bodde på en ranch någonstans med sina föräldrar och de var frireligiösa och mycket stränga. Men i alla fall hade i alla fall Julie övertalat dem att hon skulle få ta en ridtur ensam över prärien och konstigt nog hade de sagt ja.

Så hon sadlade hästen och gav sig ut, längre och längre bort och njöt verkligen av att komma ifrån hemmet för en gångs skull. Men plötsligt small ett skott från ingenstans! Hästen blev livrädd, kastade av henne och började skena iväg. Stackars 15-åriga Julie hade inget annat val än att börja gå. Solen stekte värre och värre och hon visste inte var hon hade hamnat, utan förstod att hon inte hade stor chans att klara sig.

Men precis när den stackars flickan var färdig att ge upp såg hon ett damm moln långt borta och det verkade vara en ryttare på väg åt hennes håll.

Hon ropade desperat så högt hon kunde och till slut så kom ryttaren, som visade sig vara en indian. Julie förklarade läget, tackade för att han hade kommit och frågade om hon inte kunde få hoppa upp bakpå och få skjuts hem.

Indianen nickade, hon hoppade upp bakom honom och det bar iväg.

På hela tiden sa inte indianen ett ord, men efter en stund skrek han plötsligt till som om han höll på att dö. Julie blev chockad men indianen återfick sitt lugn och fortsatte.

Han gjorde inte en antydan till att förklara, utan var lika tyst som förut, och Julie brydde sig inte om att fråga heller.

När de hade ridit ännu en stund gav plötsligt indianen upp ett illtjut igen. Julie blev ännu räddare och började tro att han hade gjort sig verkligt illa, men han sa fortfarande ingenting och även om hon började känna sig illa till mods var det ingen idé att försöka ta reda på vad det var.

Snart kom de i alla fall fram till ranchen där hon bodde och hon såg sin mor stå vid dörren och vänta på henne.
Precis när hon skulle stiga av gav indianen upp ett tredje illvrål, släppte av henne och red bort utan ett ord.

Modern undrade förskräckt:
– Herregud, vad var det med honom egentligen?! Hade du gjort honom illa på någon sätt?

– Nej… Jag fattar ingenting! Jag bara satt helt lugnt bakom honom och höll mig fast i sadelknappen!

– Sadelknappen?! Och du hade ingen aning om att indianer rider barbacka?!

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!