Robin hittade tvättmaskinen mystiskt sönderplockad – lappen de lämnat får nätet att koka

Tvättstugan kan vara ett slagfält i vissa lägenhetshus. Ett kallt krig utkammas med passivt aggressiva lappar och kvarlämnade luddbollar. På dagis lärde vi oss att man ska dela med sig – men ett delat utrymme har visat sig vara ett dubbelt huvudbry.

Lapparna i tvättstugan har blivit något av en folksport och de allra roligaste delas flitigt i sociala medier eller görs till bokform av komikern David Batra.

De flesta lapparna är omedvetet roliga och upprörda. Andra är bara konstiga. När Robin Forstner mötte en lapp i sin tvättstuga kände han nog att den prickade i båda de kategorierna.

Robin som hade tänkt tvätta sin favoritskjorta inför en semesterresa enligt Expressen möttes av en märklig syn. Golvet var tänkt av maskindelar och en tvättmaskin som var helt isärplockad.

På skalet av maskinen hade någon i vanlig ordning lämnat en lapp så det inte skulle bli några missförstånd om hur det stod till.

När Robin såg lappen fick han sig ett gott skratt och han bestämde sig för att ta en bild och dela på sociala medier och den har fått stor spridning och plockats upp i riksmedia sedan dess.

På lappen stod det: ”Maskinen är inte ok. Service beställd.”

Han skrev bildtexten ”Tur att jag såg lappen innan jag slängde in tvätten.”

Dela om artikeln fick dig att le!