Resenärerna skriker i panik när blinda piloterna gasar mot stupet – smarta knepet förändrar allt

En stor del av livet handlar om att kunna ta sig runt problem och att lösa situationer på smarta sätt. Det är dessutom ofta något som man med tiden blir bättre på.

2 blinda piloter kommer till flygplanet där alla resenärer väntar på att få dra iväg på charter. Båda har mörka solglasögon på sig och den ena piloten har med sig en ledarhund, medan den andra tar sig fram med hjälp av en vit käpp.

De kommer in i planet och krånglar sig sakta men säkert till cockpit medan alla passagerare förfärat ser på. Efter en stund har de satt sig vid spakarna och dörren stängs samtidigt som piloterna startar planets motorer.

Passagerarna skruvar nervöst på sig och sorlet breder ut sig i flygplanet. Alla väntar på att det hela ska visa sig vara ett skämt, men inget sådant sker, utan planet börjar i stället åka ut på startbanan.

Farten ökar och de passagerare som har fönsterplatser ser hur planet börjar närma sig slutet av startbanan – och därmed också branten ner i havet. Till slut är de så nära, utan att ha lyft, att ett hysteriskt skrik breder ut sig bland resenärerna.

Sekunden senare lyfter dock planet – och ett lugn börjar sakta men säkert infinna sig i kabinen.

Inne i cockpit vänder sig ena piloten till den andra och säger:
– Du inser väl det, Gunnar, att en dag kommer de att skrika för sent – och då kommer vi fan inte hinna lyfta…

DELA om du fick ett leende på läpparna!

Bildkälla: Wikipedia Commons

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!