Reportern bryter ihop fullständigt när han hör bonden märkliga skratt – men lyssna nu vad som svarar!

Det är alltid roligt med uppiggande skratt. Någon som man hör från längst bak i publiken som verkligen tycker att showen är rolig.

Reportern i den här videon fick träffa en sådan person, men det bli lite för mycket för honom och han var tvungen att avbryta intervjun när han bröt ihop fullständigt.

Reportern är där för att intervjua en bonde men när han märker att bonden skrattar som en tupp så tar intervjun en konstig vändning, men inte nog med det!

När bonden skrattar så SVARAR en tupp i närheten. Det hela slutar med en skrattfest och tuppen som försöker prata med bonden som skrattar.

Det började när reporten skulle ställa några enkla frågor till bonden. Han lägger snabbt märke till bondens unika skratt. 

Men när han hör hur tuppen som bonden har uppfostrat börjar svara på bonden unika skratt kan inte reportern hålla sig längre.

Då tappar reportern det fullständigt. Han kan inte sluta skratta. Och när reportern skrattar, så skrattar bonden som låter som en tupp och då svarar tuppen.

Till sist är reporten tvungen att avbryta intervjun.

Kolla in videon här under och lyssna själva!

Känner du någon med ett speciellt skratt? Eller vill du bara muntra upp någon en dag som denna? Dela gärna filmen vidare för att sprida lite glädje!