Rene lurar snuskgubben rakt i fällan – klockrena blåsningen hyllas nu av tusentals

Vi hör alldeles för ofta om sexuella trakasserier och under senare år sker mer och mer sådant där på nätet. Oftast är det tjejer som blir kontaktade av främmande män som är ute efter olika typer av sexuella tjänster. Vidrigt, minst sagt.

Den senaste nyheten av det här slaget som jag hörde om kommer från vårt grannland Norge. Det är alltid tråkigt att höra att sådant här sker, men det blev trots allt ett bra slut på det hela.

Det var bloggaren Rene Kleveland som skrev om att han blivit kontaktad av en främmande man som undrade om Rene kunde hjälpa honom med att få tag i lättklädda bilder på yngre tjejer.

På bloggen skriver han:

”Vad skulle du göra om ett smutsigt äckel poppar upp i inkorgen och frågar om lättklädda bilder på dig i dina underkläder? Du hade antagligen blockerat människan och haft mardrömmar i flera dagar. Jag dock? Jag är inte en flicka, men jag får fortfarande en hel del saker i min inkorg.

Denne man frågar mig om jag känner någon som är villig att sälja lättklädda bilder på sig själv i underkläder, för att visa sitt ansikte – det behöver man inte, men han är villig att betala 2 000 kr via Paypal (en internetbetaltjänst). Låt oss bara säga att han aldrig mer kommer att be flickor att skicka bilder igen.”

Allt började med att en mannen bad Rene fråga några av hans tjejkompisar om de kunde skicka lättklädda bilder.

Rene svarade: ”Vad fan? Är du ett sådant där peddo (slang för pedofil)?”

Snuskgubben svarade då att han ”bara ville köpa av lättklädda, fina flickor”.

Då fick Rene en briljant idé! Han skulle ge det där äcklet ”några heta bilder” – men det hela kom att visa sig bli en storartad blåsning.

Snuskgubben skulle skicka över 2 000 norska kronor om han fick se stringtrosor.

Sagt och gjort – Rene tog en bild av ett par stringtrosor på något som liknande en rumpa.

Bildkälla (samtliga): Rene Kleveland

Grejen är att det ju inte var någon rumpa som trosorna satt på, utan på Renes knä. Blåsningen var ett faktum!

Tryck på DELA om du tycker att Renes blåsning var smart!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!