Puben skrev skylt med oväntat budskap – nu sprids klockrena kontringen som en löpeld på nätet

Livet är inte alltid så lätt. Man får under en livstid uppleva både små och stora motgångar. Ett sätt för att kunna handskas med situationer då det känns lite tuffare är att använda humor.

Det har hänt mycket under de senaste åren i Storbritannien som bland annat tärt på befolkningens ekonomi. Livet går ju bekant sällan helt smärtfritt och för att kunna hantera motgångar så är att ha roligt ett bra ”botemedel”.

En pub, Colston Arms, i staden Bristol bestämde sig nyligen för att skoja till det lite på en av deras skyltar ut mot gatan.

Bildkälla: DocHackenbush (Twitter)

Det står: ”Kommer du ihåg när man grät som barn och ens föräldrar sa att de verkligen skulle ge en något att gråta för. Då trodde man att man skulle åka på en smäll – men i stället förstörde de bostadsmarknaden, fyrdubblade utbildningsavgifterna, smälte isen och röstade för Brexit (Storbritanniens utträde ur EU)”.

Efter att bilden på skylten kom ut på nätet har den fått många att skratta högt. Det hela är verkligen ett klockrent bevis på att det går att ta motgångar om man bara kan kosta på sig att ha lite roligt på vägen.

DELA om det här fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!