Prästen döljer rakhyvel under sin dräkt genom tullen för en snygg kvinna. Men hans svar får mig att skratta högt.

Jag själv gillar flygplatser, men blir alltid lite nervös när man ska flyga hem och går igenom tullen. Jag har blivit av med diverse saker genom åren som jag mer än gärna hade velat behålla. Denna kvinna var smart och fick med sig sin älskade sak genom tullen på ett roligt vis!

En ung dam skulle flyga hem från en weekend och får en plats bredvid en präst i flygplanet.
– Fader, kan jag be dig om en tjänst? Sa hon.

– Visst, om jag kan, mitt barn.

– Jo, det råkar vara så att jag köpte en mycket dyr och speciell Lady Shaver som aldrig har använts av någon kvinna och jag räknar med att behöva betala tull för den, och dessutom skulle det vara pinsamt för mig att visa den. Kan du kanske dölja den under din dräkt? Frågor hon blygt.

– Ja, jag kan göra det, mitt barn. Problemet är bara att jag inte kan ljuga, men jag ska nog komma på något, säger prästen.

Ja, ja. Det är det enda alternativet jag har, att ge prästen Lady Shavern, tänker den unga damen för sig själv.

När planet har landat och de kommer in på flygplatsen fick prästen frågan om han har något att förtulla.

– Från huvudet och ner till midjan har jag inget att förtulla, mitt barn! Försäkrar prästen.

Något förvånad frågar tulltjänstemannen:

– Och från midjan och ner?

– Där nere, sa prästen, har jag en apparat som kvinnor aldrig har använt.

Då skrattar tulltjänstemannen och ropar:

– Nästa!

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!