Sexsajten avslöjar: Här är landskapet som porrsurfar mest i Sverige

Många av oss kollar på porr – det är ren fakta, men det är samtidigt något man inte pratar om öppet och det är fortfarande lite tabubelagt. För att prata om sina porrvanor ska man känna sig riktigt bekväm med sin omgivning.

Att erkänna att man kollar på porr är kanske inte det första man tar upp i en konversation med en ny bekantskap, men det råder inga tvivel om att det faktiskt är något som de flesta av oss håller på med.

För vissa funkar det mot stress, andra gör det av ren vana – och det finns nog hur många anledningar som helst till att ta en privat stund framför en skärm och mysa lite med sig själv.

Vi har tidigare skrivit om svenskarnas porrvanor jämfört med övriga världen (man ligger på 16:e plats bland länderna som porrsurfar mest), men nu kommer ny statistik från Pornhub – världens största porrsajt – som de tagit fram på uppdrag an Nyheter24.

Den nya faktan visar hur porrkonsumtionen skiljer sig åt inom Sverige, men de vanligaste sökningarna svensken gör är antingen på ”MILF” (mother I would like to fuck) eller tecknad/animerad porr. Det visar sig även att det gärna får vara just svenskt då ordet ”swedish” dyker ofta upp i svenskarnas sökningar.

Ser man till våra totala sökningar är analsex dock den stora ”vinnaren”. Svenskarna är 55 procent mer sugna på det är snittet i övriga världen.

Kring storstadsregionerna Stockholm och Göteborg är just analsex extra populärt. Västmanland sticker ut som det enda landskapet där ”stora penisar” är den mest eftersöka genren. Skåne är det enda området där lesbisk porr är det som man helst vill åt. I norra Sverige är äldre, mogna kvinnor klart mest populärt.

Genomsnittssessionen ligger på 9 minuter och 32 sekunder. I Stockholm porrsurfar man kortast tid, medan man i Dalarna stannar inne längst.

Sju av tio svenskar som porrsurfar är män. 69 procent av oss använder mobilen i stället för datorn – och snittåldern ligger på 38 år.

Enligt porrstatistiken är svenskarna mest sugna på söndagar, minst på fredagar. Det vanligaste besöket sker mellan 22 och 23 på kvällen.

Bildkälla (samtliga): Pornhub / Nyheter24

DELA det här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!