Polismannen kommer på ett äldre par som har sex utomhus. Deras förklaring får mig att vika mig av skratt

Kärlek mellan två äldre människor är något väldigt fint och många hävdar att deras sexliv blir allt bättre på äldre dagar. Det här paret bestämde sig för att återuppleva gamla minnen, men det blev inte riktigt dom de hade tänkt sig när en polisman kom emellan.

Jag har ingen aning om detta hänt på riktigt (det får vi hoppas att det inte ha gjort), men håll med om att det är en jäkligt rolig historia med glimten i ögat? Jag kan i alla fall inte hålla mig för skratt när jag läser sista raden och förstår vad som har hänt. Alla som vill få sig ett gott skratt borde läsa detta.

Jim lutade sig över restaurangbordet och frågade sin fru: ”Kommer du ihåg den där första gången vi älskade, för över 50 år sedan? Vi gick bakom den lokala restaurangen och du lutade dit mot stängslet och vi hade sex”.

Ja, svarade hon. ”Jag minns det som igår”.

”Vad säger du om att gå dit igen och göra om samma sak, som på den gamla goda tiden”, frågade Jim.

”Åh, Jim. Din lilla rackare. Det låter helt galet, men visst. Det hade varit något!”, svarade hustrun.

En polisman, som satt vid bordet bredvid, råkade höra det äldre parets konversation, och skrattade gott för sig själv. Han tänkte tyst för sig själv; ”Detta måste jag ju bara få se, dessa gamlingar alltså… Jag håller ett litet öga på dom så att ingenting går galet”.
Han följde efter paret när de lämnade restaurangen.

Det äldre paret beger sig ut i kvällen, lite stapplandes och med käppar som hjälp för att gå. Till slut kommer de fram till stängslet och börjar sätta igång. Det tar inte lång tid innan det hela utvecklas till het och passionerad älskog. Polismannen, som följt efter, tror knapp sina ögon. Det hela pågår i ungefär tio minuter och under tiden hörs både höga ljud och skrik. Till slut kollapsar båda och ligger helt utslagna på marken.

Polismannen är helt tagen. Hur i hela friden kan två så gamla personer ha så högljutt och passionerat sex? Det är som att han fått en ny insikt i livet.

När det äldre paret legat en halvtimme på gräset tar de sig upp, uppenbart utmattade. Polismannen, som fortfarande står kvar och fungerar på vad han just bevittnat, bestämmer sig för att gå fram till paret och fråga vad deras hemlighet är.

När paret passerar honom tar han sig mod och frågar. ”Ursäkta, men det där var något utöver det vanliga. Ni måste haft ett fantastiskt sexliv tillsammans. Vad är hemligheten?”.

Den äldre mannen skakar och har svårt att få fram orden.

”För 50 år sedan vad det inte ett elstängsel…”

DELA för att skänka ett gott skratt till någon av dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!