Polisen stoppar mannen med mystisk förklaring – då vänder han sig om och inser det ofattbara

Många kan nog känna igen sig i den lite skakiga känslan när man pratar med polisen. I och med att de flesta av oss är laglydiga brukar det sällan vara någon direkt fara, exempelvis en vanlig nykterhetskontroll – men det brukar ändå finnas ett visst mått av nervositet.

Ett mycket speciellt möte med polisen inträffade nyligen i USA. Ett par blev stoppade utan att mannen, som körde bilen, förstod varför.

När polisen, från Hurst Police Department, kommer fram till deras bil inser de att de känner varandra sedan tidigare, men trots några vänliga hälsningsfraser blir mannen inte speciellt avslappnad.

Till slut säger polisen att anledningen till att han stannade dem är för att det är olagligt att köra med ett barn i bilen utan att ha ett barnsäte. Föraren förklarar då att de inte har något barn. Polisen undrar om mannen verkligen är säker, vilket han givetvis är.

Det hela filmas av flickvännen, Nikki Rock, som efter ett tag håller upp ett graviditetstest i bild. Till slut vänder sig mannen om mot henne – och inser då det otroliga. De har ett barn i bilen, som dock ännu ligger i hennes mage.

Det hela blir både fint och roligt. Poliserna har alltså varit med på det hela och tillsammans med Nikki iscensatt det hela.

Snacka om ett speciellt sätt – och ett kreativt sådant – för att meddela din partner att man ska bli föräldrar!

Se det underbara klippet nedan!

DELA om du också log när du såg det här!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!