Polisen gör 1 liten gest, hundens svar liknar inget du tidigare sett

En del hundar är riktigt, riktigt smarta. Det känns nästa overkligt när man ser vad de klarar av. Men då finns dessutom de som är ännu mer intelligenta. Som vovven i det här klippet!

Jag tror att de flesta av oss kan fascineras över vad vi kan få djur att göra. Kanske framför allt hundar har en otrolig förmåga att lära sig att lyda speciella kommandon.

När jag var liten hade vi en vovve som vi länge försökte lära olika saker, men det mest komplicerade han lärde sig var att trycka på play-knappen framme på TV:n.

De allra flesta lär ju sig dock sina husdjur grejer för att det är roligt och som en del av deras uppfostran, men det finns ju faktiskt de hundar jobbar.

3,5 miljoner visningar

Jag syftar naturligtvis på polishundar. De genomgår specialträning och är betydligt smartare och mer lydiga än den genomsnittliga husdjurshunden.

Inget konstigt med det egentligen, de ska ju hjälpa ordningsmakten i deras yrkesutövning.

Men det är heller därför inte konstigt att de verkligen får respekt, för det upplever jag ändå att polishundar vanligtvis får. Det ska de också ha!

Om inte annat så är det här klippet, som setts av över 3,5 miljoner människor, ett bra bevis på det. En polis står på en parkeringsplats när hans schäfer ligger och tar det lugnt på marken.

Då gör hundföraren bara 1 liten gest – och hunden inser direkt att det är dags att jobba. Se nu vad han gör! Det är verkligen helt otroligt!

Polisen bakom kameran kan faktiskt inte ens hålla sig för skratt!

DELA om du också älskar duktiga hundar!