Polisen anklagar kvinnan för tjuvfiske. Hennes comeback? Fullständigt lysande!

En man och hans fru bestämmer sig för att unna sig en vecka på landet. Eftersom mannen älskar att fiska väljer de ett ställe med goda fiskemöjligheter. Frun å sin sida kopplar hellre av i lugn och ro med en god bok.

En kväll kommer mannen hem till stugan efter flera timmar med båten ute på sjön.Han är utmattad och bestämmer sig för att ta en tupplur. Frun känner plötsligt för ett miljöombyte och eftersom hon ännu inte varit ute med båten bestämmer hon sig för att ta en kort tur på sjön. Hon kör ut en kort bit och kastar ankare innan hon lägger sig på däck för att fortsätta läsa sin bok.

Men efter bara några minuter kommer en polisbåt körandes mot henne. Polismannen stannar båten när den ligger precis bredvid kvinnan.
”God morgon frun. Vad gör du?”
”Jag läser en bok”, svarade hon och tänker att det väl är ganska uppenbart.
”Du befinner dig i ett område där det inte är tillåtet att fiska”
”Jag är ledsen, men jag tror faktiskt inte att jag fiskar. Jag ligger ju bara här och läser”
”Ja, men du har all utrustning i båten. Jag måste tyvärr ta dig in till land och ge dig böter”
”Om du gör det kommer jag att anmäla dig för sexuella övergrepp”, svarar kvinnan.
”Men jag har inte ens rört dig!”, svarar polismannen bestört.
”Det är sant! Men du har utrustningen!”

Dela gärna om du också drog på smilbanden av den här historien!