Polis upptäcker mystisk detalj på killens bil – nu skrattar tusentals åt klockrena revanschen

Ordningsmakten är ofta känd för att vara hård och bestämd. Vi vanliga människor hyser vanligtvis stor respekt för de i uniform, men det kan vara skönt att veta att även de kan skoja till det.

För en tid sedan åkte en känd droghandlare in i amerikanskt fängelse – efter att han länge varit eftersökt av polisen.

Bovens bil, som ju då använts för olagliga ändamål, beslagtogs – och i USA funkar det så att fordonet då i vissa fall kan stanna i ordningsmaktens förvar och till och med användas av de uniformerande kvinnorna och männen.

Ibland auktioneras de ut för att täcka avgifter, eller för att fixa pengar till diverse välgörenhetsorganisationer, men nu valde polisen att behålla och använda den beslagtagna bilen.

Man valde dessutom att göra en liten budskapskupp av det, kanske för att avskräcka andra som sysslar med droger. Ingen verkar veta exakt vem inom polisen som är ansvarig för det här skämtet, men på bilens baksida har man valt att placera ett meddelande som tusentals laglydiga – och andra inom ordningsmakten – nu skrattar högt åt.

Kolla in det här!

”Det här fordonet tillhörde en droghandlare. Han åkte i fängelse och nu är det vi som kör hans bil”, har man skrivit längst bak på bilen.

Det går säkert att tycka att det här är lite löjligt, men jag kan inte låta bli att få ett leende på läpparna. Inte nog med att boven åkte i finkan – nu får han stå ut med det här också. Kanske leder det till något positivt i längden!

Den här droghandlaren hade gäckat polisen länge, så på sätt och vis fick det här bli deras revansch.

Huruvida det här är helt sant eller ej vet jag faktiskt inte. Bilden ser lite redigerad ut, men flera större sajter har skrivit om nyheten, bland annat Relayhero. Så bedöm själva, men oavsett så tycker jag att det här är rätt klockrent!

Snåla inte nu, DELA om du gillade polisernas initiativ!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!