Polis kommer till hus som har inbrott – kikar in genom fönstret och kan inte tro sina ögon

Poliser får se mycket under sina arbetspass. Allt från tragiska öden till hemskheter och dråpliga situationer – men inte ens de mest härdade poliserna kunde ana vad skulle påträffa när de åkte till ett misstänkt inbrott i den amerikanska delstaten Ohio härom dagen.

De anlände till huset i staden Columbus kvällstid och började smyga runt på tomten. De trodde att gärningsmannen var kvar där inne och kikade in genom ett av fönstren till vardagsrummet.

Poliser är som sagt ofta vana vid att få se både det ena och det andra, men till och med de hajade till när de då såg en man – som skulle visa sig vara inbrottstjuven – ligga på soffan och ta det lugnt.
– Han rör sig, ska den ena polisen ha sagt till den andra, enligt tidningen Mirror.

Svaret kom dock omgående:
– Nja, han onanerar!

Den här mannen hade alltså inte bara gjort inbrott. Han hade dessutom passat på att göra sig minst sagt hemmastadd.

Poliserna tog sig snabbt in i huset och kunde få ner mannen, som dessutom hade bar överkropp, på marken samtidigt som de grep honom.

Han misstänks nu inte bara för inbrott, utan även för att han utförde en sexuell handling (”public indecency”) under det förstnämnda brottet.

Bildkälla (samtliga): Liveleak

Strax efter att mannen, som ska vara en 22-åring, gripits hittade poliserna dessutom en kvinna i ett av de andra rummen. Hon misstänks nu också för inbrott, men ska ha varit helt desorienterad när man fann henne.

Det här är givetvis tragiskt, men samtidigt extremt på det vis som mannen behandlade situationen. De flesta tjuvar hade nog försökt hitta något värdefullt att fly med – men inte den här dåren. Han hade andra prioriteringar…

Snåla inte nu, dela om du också tycker att det här var helkonstigt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!