Pojkvännen ser nått misstänkt i tjejens sex-sms – då avslöjas otäcka sanningen

Om man nu prompt ska syssla med lögner och att gå andra bakom ryggen så förtjänar man i de allra flesta fall att åka fast. Är man osmidig kan ett eventuellt avslöjande vara så pinsamt att det nästan blir kul.

Att vara otrogen mot sin partner är det kanske största sveket man kan stå för. Sköts det dessutom på ett klantigt sätt blir det hela bara än mer pinsamt när det sedan väl avslöjas. Har man gjort något korkat är nästan alltid det bästa att bara säga som det är och att inte fortsätta med osanningarna.

Ett bra exempel på det här kommer nyligen från USA då en tjej vid namn Jackie åkt på jobbresa till Atlanta. Tack vare att hennes kille var extremt vaksam och misstänksam kom hennes lögnaktiga kärleksaffär att avslöjas – och blir en stor grej på nätet.

När tjejen kommit till hotellet i Atlanta bestämde hon sig för att ta en dusch och valde dessutom att skicka sexiga meddelanden till sin pojkvän. Dels i text, men även i form av bilder.

Det blir mer och mer naket, men pojkvännen låter sig inte distraheras – utan noterar en extra resväska i bilden från hotellrummets badrum. Han kollar sedan upp vem som är inbokad på rummet – och får då reda på att det är Tom, flickvännens chef.

Otrohetsaffären blir således avslöjad – och man kan nog anta att Jackie ångrar att hon började skicka bilder till sin kille. Rätt åt henne, kan jag dock känna.

Här kan du se sms-konversationen mellan tjejen och hennes misstänksamma, numer före detta, pojkvän.

Bildkälla (samtliga): twentytwowords.com

DELA om du tyckte killen gjorde rätt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!