Pojkvän ger elakt svar på tjejens sexiga SMS – hennes vassa kontring får nätet att jubla

Alla som varit i ett förhållande kan nog relatera till att man ibland vill ha lite uppmuntrande kommenterar från sin pojk- eller flickvän. Lite uppskattning kan verkligen göra ens dag.

Det amerikanska paret Katie och Matt hade varit tillsammans ett tag – och som en lite mysig gest valde hon en dag att skicka en sexig bikini-selfie till sin pojkvän.

Bildkälla: @testakatie (Twitter)

Svaret blev dock inte alls vad hon hade väntat sig.

”Du har celluliter på dina ben och jag hatar det. Och din mage är inte alls som jag vill ha den. Det har stört mig ända sedan vi började träffas. Jag är ledsen, nu känner jag mig som ett arsle”, skrev han.

Bildkälla: @testakatie (Twitter)

Hennes svar var kort, koncist – och iskallt. Hon gjorde helt enkelt slut med honom på direkten. Sannolikt var Katie trött på att inte få uppmärksamhet eller uppskattning från sitt svin (ja, det är faktiskt så det verkar) till kille.

Hon la ut SMS-konversationen på Twitter – och där fick det hela rejäl fart. Många hyllade hennes ”hämnd” med uppmuntrande ord – och Matt fick veta att han levde.

Även om man givetvis ska vara ärlig mot varandra så tycker jag att den här killen gick för långt här. DELA för att visa att du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!