Pojken kommer på sin pappa med att vara otrogen. Men när mamman inser vad det är sonen berättar… Oops!

Lilla Johnny fick plötsligt se sin pappas bil åka förbi på vägen utanför skolgården och fortsätta in i skogen. Han blev givetvis nyfiken och följde därför efter in i skogen där han fick se pappan och moster Jane ha en passionerad stund tillsammans.

Lilla Johnny blev så uppspelt av det han hade bevittnat att han knappt hunnit innanför dörren hemma innan han började berätta för sin mamma:

”Mamma, jag var i lekparken och fick se pappas bil åka in i skogen tillsammans med moster Jane. Jag följde efter för att kolla vad de gjorde och såg då hur pappa gav moster Jane en rejäl puss och sedan hjälpte han henne att ta av sin tröja. Sedan hjälpte moster Jane pappa att ta av sina byxor och sedan…”

Johnnys mamma klippte av honom mitt i meningen och sa:

”Johnny, det här låter som en väldigt intressant historia, men låt oss spara fortsättningen till middagen ikväll. Jag vill gärna se pappas reaktion när du berättar den.”

När det var dags för middag bad mamman lilla Johnny att berätta sin historia så han satte igång:

”Jo, jag var i lekparken och fick se pappas bil åka in i skogen tillsammans med moster Jane. Jag följde efter för att kolla vad de gjorde och såg då hur pappa gav moster Jane en rejäl puss och sedan hjälpte han henne att ta av sin tröja. Sedan hjälpte moster Jane pappa att ta av sina byxor och sedan började moster Jane och pappa att göra samma sak som mamma och fabror Bengt brukade när pappa var iväg och jobbade på oljeplattformarna.”

Mamman svimmade.

Ibland kan det vara bra att lyssna på hela historien direkt innan du avbryter… 😉

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!