Pojken kommer på sin pappa ha sex med barnflickan. Det som händer nästa morgon får mig att skratta högt!

Det kan vara svårt att förstå hur Sverige är uppbyggt. Pappan i denna historia förklarade Sveriges uppbyggnad på ett bra sätt, tills sonen kom nästa morgon och säger den klockrena förklaringen!

En liten pojke kommer hem från skolan och sitter vid köksbordet och ser fundersam ur. När pappan kommer hem från jobbet och står vid spisen och lagar mat frågar pojken:

– Pappa… Jag ska skriva en uppsats i skolan. Får jag ställa dig en fråga?

– Självklart min son, fråga på!

– Vad är politik?

– Tja… I politiken finns det fem folkgrupper:

1. Befolkningen

2. Regeringen

3. Den ekonomiska makten

4. Arbetarklassen

5. Landets framtid

Efter en stunds fundering och försök till att förstå frågar sonen:

– Jag förstår inte pappa… Kan du förklara det för mig?

– Okej, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mamma administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov.
Du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen.
Förstår du det, min son?

– Mer eller mindre…

Den natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebrodern hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt.
Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han pappan i gång med att ”fixa” barnflickan.

Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.

Nästa morgon säger pojken till sin pappa:

– Jag förstår vad politik är nu pappa!

– Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.

– Jag tror att det är så här: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen.

DELA gärna med dina vänner om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!