Pinsamma missen: 18-åringen råkade livesända när hon hade sex med sin pojkvän

Alla blir vi uppspelta när det är dags att ha sex. Det hör liksom till och annars blir det inte så bra drag mellan lakanen. Samtidigt gäller det att ha koll på vad som händer runtom så att man inte ställer till med pinsamheter.

Kristen Hancher är en 18-årig tjej som bor i Los Angeles i USA. Hon har blivit oerhört känd genom Instagram och har en bra bit över 3 miljoner följare. De får följa hennes stundtals glamorösa liv tillsammans med pojkvännen Andrew.

Men på senare tid har de även fått en extra inblick i parets vardagsliv. För en kort tid sedan råkade Kristen via sin Instagram livesända när hon och Andrew hade sex. Det hela pågick i 3 minuter innan hon upptäckte sin pinsamma miss och avslutade sändningen som då följdes av 14 000 personer.

Tack och lov, för parets skull, så kunde tittarna inte se själva sexakten – men tydligen så ska man ”ha hört allt”.

”Till er som såg min livesändning, jag vill bara be om ursäkt, det var VERKLIGEN INTE meningen. Försök radera det från ert huvud. Jag gick live av misstag och insåg tre minuter senare att 14 000 personer tittade. Jag är ledsen för det”, skrev Kristen efteråt i ett inlägg. ”Det var superpinsamt och väldigt superobekvämt”.

Den 18-åriga kändisen har flera gånger bett om ursäkt för vad som hänt – framför allt då hon har många yngre följare som ska ha undrat vad som pågick.

”Jag vet att ni har varit lite upprörda eftersom jag aldrig gav en förklaring till vad som hände. Men seriöst, hörni, olyckshändelser sker. Man får gå vidare, låtsas som att det aldrig hände och fortsätta sitt liv. Det är precis vad jag ska göra”, skrev Kristen.

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen och varna dina lite klumpiga vänner för att det här kan ske!