Pernilla blir ursinnig av vad hon ser vid bindorna – men ICA:s fräckis får nu tusentals att skratta

Det finns många klyschor, skrönor och myter om människan. En klassiker är att kvinnor, då de har mens, får ett ökat sug efter choklad. På en del av mina bekanta har det här visat sig stämma, men så är det säkert inte för alla.

Men när en kvinna vid namn Pernilla härom dagen gick in på Ica i Barkarby i Stockholm skulle hon göra en upptäckt som gjorde henne minst sagt irriterad. Bland bindorna hittade hon något som vanligtvis inte finns på just den hyllan.

Mitt bland Libresse-produkterna hittade hon ett ställ med Marabou mjölkchoklad. Givetvis med anledning av att många kvinnor får just ett ökat sug efter choklad då de har mens.

Pernilla uppskattade dock inte alls skämtet, utan tog en bild på det hela och skrev ett inlägg på Icas Facebook-sida:

”Hej Ica! Var precis och handlade hos er i Barkarby, och hittade choklad bland bindorna? Hur tänkte ni där? Varför skulle alla kvinnor som har mens vilja äta choklad? En vecka som för många upplevs som jobbig och inte alls är förknippad med att sitta och mumsa choklad … och om vi nu skulle vilja ha choklad är vi fullt kapabla till att hitta till chokladavdelningen … hoppas slippa se detta nästa gång jag handlar hos er!”

Inlägget har därefter tagits bort, men på kort tid fick det över 5 000 kommentarer. Medan Pernilla inte alls gillade Icas lite annorlunda placering av chokladen så tyckte många att det var en kreativ och rolig lösning från matbutikens sida. Jag måste säga att jag håller med och skrattade gott åt det här!

Kommentera gärna vad du tyckte om Icas placering! Och klicka gärna på dela-knappen om du tyckte den var roligt!