Pekka vägrar hjälpa frun med sysslorna i huset – men oväntade revanschen ger honom en chock

I ett äktenskap så gäller det att hjälpa varandra i hemmet. Det håller sällan om bara en ska stå för matlagning och andra hushållssysslor, utan det är som med så mycket annat i livet en fråga om givande och tagande. Det är den här fräckisen ett exempel på!

Gubben sitter hemma i soffan och glor på sport när hans fru lite försynt kommer in och frågar:
– Älskling, kan du fixa lampan i hallen?

Mannen, som heter Pekka, tittar snett på henne och säger:
– Ser jag ut som en elektriker?
– Men kan du fixa kylskåpsdörren då?
– Ser jag ut som en kylmontör?
– Jaha, men du kan väl åtminstone fixa trappsteget vid ytterdörren?
– Jag är ingen snickare heller och fixar inga trappsteg… Ser det ut som om det står Järnia i pannan på mig? Jag har fått nog, jag går ner till puben.

Pekka går till puben och sitter och dricker några timmar, men börjar sedan få dåligt samvete och bestämmer sig för att gå hem och laga de trasiga sakerna.

När han kom hem märker han att trappsteget är lagat, att lampan i hallen fungerar och att kylskåpsdörren är hel.
– Älskling, hur har det gått till? frågar han.
– Jo, efter att du hade gått satte jag mig på trappan och grät lite. Just då passerade en ung man och frågade vad som var fel. Jag sa som det var och han erbjöd sig att fixa alla sakerna om jag antingen hade sex med honom eller bakade en god kladdkaka.
– Jaha, så vad valde du? undrar Pekka.

Frun svarar:
– Men hallå… Ser jag ut som en konditor, eller?!

Tryck nu på DELA om du gillade den här fräckisen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!