Pekka går till bordell och gör det helt förbjudna – men när han vänder sig om avslöjas det otänkbara

Ett gott skratt förlänger nog livet för oss alla, men givetvis är det så att vi har varierande humor. Den här roliga historien är exempelvis en riktig fräckis som nog bara de med mer oblyg humor kommer uppskatta! Jag skrattade visserligen högt, men läs vidare på egen risk. Nu har ni blivit varnade!

Det var en norrländsk man, 73-årige Pekka, som var riktig pilsk, men hade inte så mycket pengar. Han gick till den lokala bordellen och frågade värdinnan vad han kunde få för 20 kronor.

Bordellmamman tog 20-lappen och sa till honom att gå till rum 573. När han kom till rummet var det en riktig fet dam som låg naken på sängen. Då tänkte han:
– Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den feta damen och gick hem.

Nästa dag gick samma man till bordellen igen. Han frågade bordellmamman vad han kunde få för 10 kronor. Hon tog tian och sa till mannen att gå till rum 231. När han öppnade dörren låg där en riktigt gammal tant, säkert närmare 100 år, naken i sängen. Då tänkte han:
– Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den gamla damen och gick hem.

Nästa dag gick samma man till bordellen igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 1 krona. Hon tog kronan och sa till mannen att gå till rum 4. När han öppnade dörren såg han en höna som stod mitt i rummet. Då tänkte han:
– Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på hönan och gick hem.

Följande dag gick mannen till bordellen igen och frågade om han kunde få något gratis efter alla sina besök. Bordellmamman pekade mot ett rum längst ner i korridoren. När han kom in i rummet så såg han ett långt led fram till ett titthål i väggen.

När det äntligen blev hans tur att titta i hålet, så ser han 2 lesbiska damer genom hålet som har vilt sex.
– Wow! säger mannen och vänder sig om. Det här är riktig god underhållning för att inte ha betalt något.

Då säger en man bakom honom:
– Visst, men du skulle varit här igår. Då var det en snubbe som satte på en höna!

Våga nu visa att du har fräck humor och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina likasinnade vänner!