Passagerna blir tokiga och vill byta flygbolag när piloten gör det här ”misstaget”

Man ska alltid vara försiktig innan man dömer andra. En intelligent person tänker sig för både en och två gånger innan den drar slutsatser baserat på hur andra ser ut. Den hä historien tycker jag visar den lärdomen på ett ypperligt sätt.

En kvinna skulle flyga mellan Stockholm och Berlin, men på grund av ett oväntat fel fick planet mellanlanda i Köpenhamn.

Personalen förklarade att det skulle bli en rejäl försening och om passagerarna ville gå av planet och sträcka på benen i 50 minuter innan de skulle lyfta igen så gick det bra.

Samtliga passagerare lämnade planet utom en kvinna som satt kvar i sitt säte. En man som var på väg förbi henne i gången uppmärksammade att kvinnan satt kvar. Han förstod att kvinnan var blind eftersom hennes ledarhund låg på sätet bredvid henne.

Mannen insåg också att kvinnan måste ha rest samma sträcka flera gånger tidigare, eftersom piloten hade letat sig bak i planet och nu stod bredvid kvinnan och tilltalade henne vid förnamn.

”Karin, vi kommer att behöva stanna här i Köpenhamn en timme ungefär, vill du gå och av sträcka på benen?”

Den blinda kvinnan svarade: ”Nej tack, men Buster här skulle nog gärna vilja ta en promenad.”

Övriga passagerare befann sig vid gaten när de plötsligt fick syn på piloten komma gående ut från planet.

Och samtliga blev knäpptysta och chockade när de såg hur deras pilot kom ut med sina mörka pilotglasögon på sig och ledarhunden i selen.

Passagerna blev som galna och nu ville de inte längre bara hitta ett nytt flygplan att åka vidare med, de ville också byta flygbolag!

Man kan lära sig två saker från denna berättelse:

1. Saker och ting är inte alltid som de verkar vid första anblicken!

2. Dela gärna vidare denna historia, för en dag utan skratt är en bortkastad dag.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!