Paret skulle krydda sitt sexliv när allt gick åt helvete. Den här sanna historien är ju bara för pinsam.

Kreativitet i sängkammaren uppskattar väl alla – men det kan också ge ganska pinsamma konsekvenser om något går snett. Om man dessutom har glömt något av stor vikt och behöver ge sig ut i det offentliga för att fixa det, ja, då kan man verkligen sjunka genom jorden. En kille har delat med sig av en sann historia kring hur han, tillsammans med sin flickvän, hade en mindre lyckad Thanksgiving-natt.

”Det här hände under Thanksgiving förra helgen.

Bakgrund: Jag har hjälpt min flickvän att flytta till en ny lägenhet den senaste veckan. Vi hittade ett par handbojor i hennes garderob (en skämtpresent från hennes bästa kompis) och jag bestämde mig i hemlighet för att spara dem till en regnig dag.

00.00: Framspolat till förra lördagskvällen då min flickvän och jag skulle gå och lägga oss. En sak ledde till en annan och våra kläder åkte av. I ett försök att vara kreativ tog jag beslutet att dra fram handbojorna – inget galet eller så – men för att göra en lång historia kort så blev min flickväns händer fastkedjade i sänggaveln ovanför hennes huvud medan jag gjorde min grej (som för övrigt fungerade väldigt bra för oss båda, tack för att ni frågar!).

När vi var klara var det dags att ta bort handbojorna… vilket var exakt då jag insåg att det här inte direkt var några leksakshandbojor (det var ingen sådan snabbutlösningsknapp som ofta används i leksaksvarianten, och de verkade vara gjorda av härdad metall), och i min ändlösa klokhet hade jag tagit handbojorna utan att faktiskt ha en nyckel till dem.

01.00: Här inleddes ungefär 2 timmars rikliga ursäkter till min flickvän, granskande av ”lös upp dina handbojor med en hårklämma”-videos på Youtube vilket överraskande inte var till någon hjälp alls av någon anledning, och försök till att bryta länkarna och slutligen också bojorna själva med metallkniv, men till absolut INGEN nytta alls. Jag insåg snart att jag hade satt mig själv i lite av en knipa.

Under allt det här var min flickvän, välsigna hennes hjärta, på överraskande bra humör kring hela grejen. Detta trots att hennes händer var fastbundna i stolpen ovanför hennes huvud, vilket var väldigt obekvämt, och trots att hon saknade lite i klädväg.

03.00: Efter att ha utforskat alla alternativ i hemmet, och inte velat ringa en specialist, bestämde jag mig för att ta fram mitt lilla handhållna, roterande multiverktyg med en snurrande del avsedd för att skära igenom små metallbitar. För att göra en lång historia kort, så efter att ha övertygat min flickvän att jag skulle vara försiktig med hela saken och att hon skulle vara stilla (jag gav henne skyddsglasögon och täckte hennes händer med en trasa) så lyckades jag skära igenom länkarna som håller ihop handbojorna, men inte igenom själva bojorna. ÄNTLIGEN FRIHET FRÅN SÄNGGAVELN!

04.00: Vid den här tiden bestämde vi att min flickvän skulle klä sig och att vi skulle ringa en dygnet runt-låssmed. Bojorna runt hennes handleder var inte någon nödsituation, men inte på något sätt bekvämt för henne, och jag hade riktigt dåligt samvete vid det här laget. Låssmeden dök inte upp (trots upprepade samtal) och till slut somnade vi, med handbojor och allt.

10.00: Klädde oss och åkte till närmaste erotikbutik för att köpa ett till par handbojor, kompletta med nyckel (från bilder på internet verkar nyckeln ganska universell). Min flickvän bestämde sig för att följa med eftersom hon ändå var vaken och ville följa med på resan. Givetvis var alla erotikbutiker nära oss stängda då det var söndag, så vi fick åka lite längre för att söka lyckan.

11.00: Erotikbutiken hade många olika handbojor – dock ingen i just vårt märke. Tydligen så var min flickväns bojor väldigt gamla och från ett företag som inte längre existerar… fantastiskt. Vi köpte det par som hade mest lik nyckel och testade i bilen. INGEN LYCKA. Tydligen är det så att även fast de flesta nycklarna till handbojor ser likadana ut så skiljer sig den specifika storleken mycket mellan de olika märkena.

12.00: Hittade två till erotikbutiker, men fortfarande ingen lycka (ja, vi åkte mycket bil). Vi bestämde oss vid det här laget för att ringa till några fler låssmeder, även fast det här var lite mer pinsamt för min flickvän… ingen lycka här heller eftersom de antingen 1) på något sätt var tveksamma över situationen (potentiell ex-fånge eller på rymmen från fängelse), 2) trodde att det var ett skämt, eller 3) hade något oproffsigt svar som ”har ni rullat runt i sänghalmen?” på ett ohövligt sätt som gjorde oss obekväma.

13.00: Tog beslutet att skitsamma, nu åker vi till polisen/brandstationen. Det här var utan tvekan det mest pinsamma som hände min flickvän, men med alla andra alternativ utforskade och utan att vilja åka till sjukhuset så kom jag på att polisen kunde ha en matchande nyckel, eller att brandstationen kunde klippa av dem.

14.00: Personerna på brandstationen var väldigt proffsiga, och hade en matchande nyckel. Min flickvän kom in på brandstationen efter att jag hade gett henne ett OK, och de tog av bojorna. Jag gissar att handbojorna vi använde på något sätt hade polis/straff-kvalitet, och deras nyckel fungerade perfekt med bojorna. Jag frågade den hjälpsamma brandmannen, en äldre gentleman, om han hade varit med om den här obehagliga situationen tidigare – men han sa nej, gav oss ett milt leende och ställde inga frågor som skulle göra en redan pinsam situation ännu mer pinsam. Jag var på något sätt överraskad att de inte kollade upp vår information, men jag antar att min flickvän inte såg ut som den kriminella typen. Väldigt, väldigt trevliga människor överlag.

15.00: Bjöd min flickvän på söndagsbrunch. Det var det minsta hon förtjänade efter att ha varit fängslad av hennes pojkvän under en solig Thanksgiving-helg. Slut!”

Här är bildbevisen på handbojorna:
cuffs1

cuffs2

cuffs3

Bildkälla: weekendwarrior2964 (Reddit)

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!