Paret ligger något går fel – det här visar skillnaden på män och kvinnor genialt!

Män och kvinnor är olika. Så är det nog bara. Här är ett bra exempel på hur det kan visa sig i det vanliga livet.

Markus och Lisa skrev dagbok, här är ett exempel på hur de skildrade en dag i sina liv:

Lisa dagbok:
Idag var jag och shoppade, sedan fikade jag med Markus, men han var så tystlåten. På vägen hem sa jag att jag älskade honom men han mumlade bara något tillbaka. han tog en dusch, gick och la sig utan att kolla på sporten så jag gjorde honom sällskap.

Jag smekte hans kropp men han verkade så frånvarande. Till slut fick jag gehör och vi älskade, men det kändes som att han bara ville få det överstökat. Mitt liv är förstört, jag tror att han har en älskarinna!

Markus dagbok:
IFK förlorade idag men jag fick iallafall knulla.

Var inte snål, DELA om du skrattade!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!