Paret betalar 150 kr för att läkaren ska titta på när de har sex. Anledningen är faktiskt ganska smart.

Ett ändre par besökte vårdcentralen.

”Vad kan jag hjälpa er med?” frågade läkaren.

Tanten harklade sig och sa, ”Jo, då förstår doktorn. Det gör ont i höften när vi älskar, skulle doktorn kunna ta en titt på när vi gör ”det” – så att vi älskar på rätt sätt för ett par i vår ålder?”

Docktorn blev lite förvånad över önskemålet men tänkte att paret inte har många år kvar i livet och om han på något sätt kan hjälpa till så de åren blev så trevliga som möjligt var det hans plikt.

Doktorn gick med på att titta på när paret älskade och efter akten sa han, ”Jag kan inte se något fel på hur ni älskar. Allt ser ut att gå rätt till, ni verkar mycket passionerade och ömsinta. Men besöket kostar tyvärr 150 kronor.”

Paret var uppenbart lättade och betalade med ett leende.

Efter det första besöket kom det äldre paret tillbaka till läkaren med jämna mellanrum. De klagade alltid på att de fick ont i olika kroppsdelar och bad läkaren att se på dem när de älskade. Varje gång slutade med att läkaren inte kunde se några problem och att paret betalade 150 kronor.

När paret kom dit den åttonde gången hade läkaren fått nog och frågade, ”Vad är det egentligen som pågår? Det är uppenbarligen inget fel på er, varför vill ni att jag ska titta på er när ni älskar?”

Kvinnan svarade, ”Det är inte att vi vill att du ska titta på, men jag är gift och han är gift så vi kan inte gå hem till oss. Att hyra en stuga kostar 1000 kronor och ett hotellrum 1500 kronor. Här behöver vi bara betala 150 kronor och jag får tillbaka 100 kronor från sjukförsäkringen. Dessutom har doktorn tystnadsplikt och snart får jag ett frikort…”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!