Par tappar bort varandra på Ullared, men mannens lösning får mig att rodna

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga – och jag tror faktiskt att det stämmer. Alla känner vi oss betydligt mer levande när man får ha roligt, i synnerhet tillsammans med vänner. Då mår man som allra bäst!

Ett par i övre medelåldern från Mjölby är tillsammans på Ullared. Mannen avskyr när han tvingas följa med frun till olika varuhus och affärer, men gav till slut med sig. Medan frun rusar iväg till klädavdelningen ställer sig gubben och kikar på lite verktyg till sommarstugan.

”Något kan jag ju lika få gjort när han är på det här helvetesstället”, tänker han för sig själv.

Går fram till främmande kvinna

Sedan lyckas de dock inte hitta varandra igen. Mannen kommer då på en idé och går då fram till en storbystad, vacker blondin som står själv inne på avdelningen för damunderkläder.
– Ursäkta, jag har tappat bort min fru. Har du lust att prata lite med mig? frågar han.

Kvinnan tittar mycket förvånat på mannen och undrar:
– Varför det…?

Mannen:
– Jo, för jag har tappat bort min fru – och varje gång jag pratar med någon som har bröst i din klass så hoppar kärringen fram från ingenstans!

Tryck nu gärna på DELA om du fick ett leende på läpparna!