Mamma ser mystisk rörelse i busskuren – tittar närmare och chockas av det ofattbara

Man måste alltid vara beredd på att det oförutsägbara kan inträffa. Det finns mängder av människor ute i samhället som håller på med tokigheter – och rätt vad det är kan man chockas av det högst oväntade.

Debbie Moir är en 26-årig småbarnsmamma som bor i staden Elgin i Skottland. Nyligen var hon hundvakt under en kväll – och skulle precis ut på en kvällspromenad när hon tittade ut genom fönstret.

Genom allt regn, på andra sidan gatan, kunde hon se något mystiskt röra sig inne i en busskur. Till slut förstod hon var det var – en par hade passionerat sex.

Enligt Debbie körde mannen och kvinnan på rejält, utan vidare hämningar – trots att varje person som passerade förbi lätt kunde se dem.

Hon tog upp sin mobil och fotade det hela. Även om bilderna är lite suddiga så kan man dock ana vad som försiggår – och de har nu spridits på sociala medier.

Reaktionerna har varit varierande. En del tycker om att paret så öppet vidare sin ”kärlek”, medan vissa anser att det är lite opassande. Oavsett så får man konstatera att en del människor är mindre pryda än andra.

Det ska inte heller ha handlat om en ”snabbis”, utan paret ska ha kört flera olika ställningar. Debbie hann berätta det hela för sin syster, få som svar att det inte kunde vara sant – och sedan skicka tillbaka bevis. Då var paret fortfarande igång.

DELA nu om det här fick dig att fnissa!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!