Pappans nya fru ville förstöra bröllopet. Men då kontrade brudens mor med en genial manöver.

Jennifers bröllopsdag närmade sig och inget kunde lägga sordin på stämningen, inte ens hennes föräldrars otäcka skilsmässa.

Hennes mamma hade hittat en PERFEKT klänning att ha på sig under ceremonin och skulle bli den tjusigaste modern till bruden någonsin.

Men en vecka senare fick Jennifer till sin stora förskräckelse reda på att hennes pappas nya unga hustru hade köpt exakt samma klänning som hennes mamma!

Jennifer frågade sin pappas nya hustru om hon inte kunde tänka sig och byta, men hon vägrade. ”Absolut inte, jag ser ut som 1 miljon kronor i den klänningen, jag kommer att ha på mig den under ceremonin vad som än händer!” svarade hon.

Jennifer förklarade dystert läget för hennes mamma som svarade, ”Det gör inget hjärtat. Jag hittar en annan klänning. Det är din speciella dag.”

Ett par dagar senare gick mor och dotter och shoppade tillsammans och hittade en till underbar klänning.

När de tog en paus för att äta lunch frågade Jennifer sin mamma, ”Ska du inte lämna tillbaka den andra klänningen? Nu finns det väl inte riktigt något tillfälle att använda den?”

Hennes mamma bara log och svarade, ”Men kära du, självklart har jag det. Jag ska ha på mig den på släktmiddagen kvällen före bröllopsceremonin.”

Sensmoralen: Bråka inte med en kvinna som är både äldre och visare än du.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!