Pappan och tvillingarna är rastlösa på hotellet – se nu deras geniala knep för att skrämma livet ur gästerna

Många tycker att något av det roligaste som finns är att skrämma andra. Det gäller då att hitta kreativa sätt för att komma på det perfekta skämtet. En engelsk pappa tog nyligen priset.

Martin Hughes 4-åriga, söta tvillingdöttrar Poppy och Isabella är mycket lika varandra. Det här var något som han ville ha kul med – genom att inspireras av den klassiska skräckfilmen The Shining, där Jack Nicholson blir galen när han tar hand om ett avlägset hotell under vintern.

På hotellet i The Shining finns två unga, spöklika tvillingflickor vars uppenbarelse skrämmer livet ur hotellets gäster. Den engelske pappan kom på att han borde klä ut sina egna döttrar i liknande kläder och se vilka reaktioner det skulle få.
– Så fort jag fick veta att vi skulle få tvillingar kom den här tanken upp i mitt huvud, säger han till Buzzfeed News.

Martin lärde dem till och med att säga ”come out and play with us” (kom ut och lek med oss), precis som tvillingarna i filmen från 1980 säger.

Bildkälla: Twitter / Martin Hughes

Efter att han hade förberett sina flickor gick de runt en stund i korridorerna på ett hotell i London – och genom sin blotta uppenbarelse lyckas de skrämma ett antal gäster.

Döttrarna ska också haft väldigt kul med det hela, vilket så klart är viktigast. Man får ändå ge pappan att det var ett kreativt sätt för att återskapa en gammal skräckscen.

Trots att Poppy och Isabella är bedårande blir det lite läskigt när de på påminner så pass mycket om tvillingarna i The Shining.

Jag log i alla fall brett åt tanken på att de här småtjejerna gick runt och skrämde hotellgäster i London.

Bildkälla: Twitter / Martin Hughes

DELA om du också tyckte det här var roligt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!