Pappan härmar sin tonårsdotters selfies. Nu hyllas han av tiotusentals.

Kommer ni ihåg hur pinsamt det var när föräldrarna kom i på ert rum i tonåren? Den här mannen har tagit det till en ny nivå. Möt Chris Martin, internets roligaste pappa.

Chris Martin från USA har gjort succé på nätet de senaste dagarna med hans komiska tolkningar av sin dotter Cassies selfies på sociala medier. När dottern la upp upp en bild på sig själv och en på sin pappa med texten ”min pappa trakasserar mig på sociala medier” tog det fart rejält.

Bilden har fått över över 25 000 gilla-markeringar på en vecka och när jag ser den fattar jag verkligen varför.bild1

Här är fler bilder som Chris har härmat:

1

23

Jag tycker att det här var riktigt roligt, och jag tror att Cassie innerst inne gör det också 🙂

Bildkälla: Facebook

DELA gärna om ni tycker om pappor med humor!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!