Pappan frågar varför han vill gifta sig med hans dotter och svaret han får är klockrent!

Vissa har den traditionen att mannen måste fråga kvinnans far om lov innan han kan fria. När pappan i denna historia frågar varför mannen vill gifta sig med dottern och får det ärliga svaret kan jag inte hålla mig för skratt!

En ung man blev kär i en väldigt traditionell och konservativ ung kvinna vilket betydde inget sex före äktenskapet. Men han brydde sig inte så mycket om den detaljen eftersom han älskade henne så mycket.

När de hade träffats i ett år bestämde han sig för att fria till henne och eftersom kvinnan var väldigt traditionell frågade han först om pappans välsignelse.

– Goddag herrn, jag är här för att fråga om er dotters hand…

Pappan var lite skeptisk och ville veta om den unge mannen verkligen älskade hans dotter så han svarade:

– Och varför vill du det?

Den unge mannen drog en djup suck sa sedan:

– Om jag ska vara ärlig så börjar jag bli väldigt trött på min egen…

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!