Pappan blir ursinnig när han får böter på 700 kr – betalar med tusentals mynt

När man är irriterad på någon eller något gäller det att inte bara slänga ur sig hemskheter, utan att försöka sköta det hela på ett någorlunda snyggt sätt. Det gör oftast kontringen mer effektiv.

Engelsmannen Brent Catterson, 36, tog med sin 8-årige son på en 4 dagars semester till Spanien, utan att få lov från skolan.

Det här ledde till att han fick böter på 60 pund, motsvarade ungefär 720 kronor. När han ringde till kommunen för att få en klarare bild av det hela ansåg Brent att han möttes av arrogans – och tänkte att han inte ville vara sämre.

Tvåbarnspappan åkte därför till banken och växlade in 60 pund till maximalt antal mynt. Han lyckades få ihop så pass många att han kunde fylla två mindre påsar.

Sedan åkte han och betalade sin bot – genom att chocka alla som var på plats. Folk blir helt ställda när han går in och öser ut tusentals mynt på disken.

Det hela är både roligt och kreativt. Att kunna ha en viss form av humor bakom den här typen av demonstrativa aktioner tycker jag fler borde försöka anamma i stället för att man exempelvis står och skriker elakheter.

Det Brent gjorde nu var ju faktiskt att betala sin bot – om än på ett lite speciellt sätt.

Nedan kan du se ett klipp på när pappan stormar in och betalar sin bot!

DELA om du också tyckte det här var roligt, så kanske fler väljer att vara kreativa i stället för elaka framöver!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!