Pappa märker att nått är fel när han ser sonens rum – hittar lapp som får alla att vika sig av skratt

Att tonåringar hittar på dumheter ibland är kanske inte någon nyhet. Även om det ibland kan gå lite över styr så är det oftast ganska oskyldigt. Komma hem för sent, strunta i att göra läxan, eller lämna tomma mjölkkartonger i kylskåpet.

Ganska irriterande för en förälder som känner att allt de gör är att tjata, men det hör liksom till livets gång. Framförallt kommer de antagligen få egna ungar och behöva gå igenom exakt samma sak sen där de själva blir vuxna.

En kille visste hur arg hans pappa kunde bli när han inte skött sig – och kom därför på en plan för att slippa få skäll.

Bildkälla: Flickr

Han skrev ett brev:

”Kära pappa,

Det är med stor sorg jag skriver det här brevet. Jag har rymt med min flickvän Anja, eftersom jag vet att du och mamma skulle ställa till med en scen om ni visste om det här. Jag älskar henne och hon är jättetrevlig, men jag vet att du inte skulle inte gilla hennes piercingar, tatueringar, motorcykelkläder och det faktum att hon är mycket mycket äldre än mig. Det är inte bara det att hon är min kärlek pappa. Hon är också gravid. 

Anja säger att vi kommer att bli lyckliga. Jag har flyttat till hennes husvagn i skogen och vi har där en helt bunt med ved som räcker hela vintern. Vi vill verkligen ha fler barn sen. Anja har dessutom öppnat mina ögon och jag har förstått att marijuana verkligen inte är farligt. Vi kommer att odla själva och sen sälja det till andra för att kunna köpa ecstasy och kokain som vi vill ha. Vi ber också för att det ska komma ett botemedel mot aids så att Anja kan må bättre för hon är så söt.

Oroa dig inte pappa. Jag är 15 år och jag kan ta hand om mig själv. Så småningom så kommer vi komma tillbaka och besöka dig och mamma, så att ni kan lära känna era barnbarn.

Vänliga hälsningar
Din son Lucas

P.S. Pappa. Inget av det här jag skrivit är sant. Jag är hemma hos Petter. Jag ville egentligen bara påminna dig om att det finns värre saker än rapporten från skolan som ligger på skrivbordet. Ring mig när det är säkert för mig att komma tillbaka hem.”

Den här historien har publicerats av flera sajter världen över, men om den är helt sann vet jag inte riktigt.

En sak är dock säker – den är väldigt underhållande! DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!