Otrogne mannen avslöjas efter sin död: Frun och flickvännen satte in varsin dödsannons

Snacka om spänd stämning…

Tisdagen den andra augusti 2016 gick Leroy ”Blast” Bill Black från staden Egg i Harbor i New Jersey bort i lungcancer, endast 55 år gammal.

När den lokala tidningen skulle publicera hans dödsruna hände något ovanligt. Istället för en publicerades två stycken på samma sida, den ena över den andra.

Många trodde nog att det rörde sig om ett feltryck men uppmärksamma läsare kunde se att annonserna skilde sig åt på några små, men viktiga, punkter.

De dubbla dödsannonserna var nämligen ingen slump.

Den ena hade publicerats av Leroys fru och den andra av hans flickvän. The Philly voice rapporterade att tidningen hade valt att publicera båda notiserna eftersom att ”frun ville ha det på ett sätt och flickvännen ville ha det på ett annat sätt”. De var helt enkelt enklast så.

Här är en bild på hur tidningen såg ut den dagen.

I annonsen som Leroys fru satte in kan man läsa att han lämnar en sörjande fru bakom sig inklusive en son från äktenskapen och två tidigare barn.

Annonsen som Leroys flickvän betalade för är nästan identiskt utom att den istället för fru nämner en ”långtida flickvän”

Leroy måste ha haft fullt upp med att försöka få ihop det med två kvinnor som båda verkar bestämda och envisa. Jag säger inte att det var det som till slut tog kol på honom. Men Jag tycker mig ändå kunna se i hans ögon att han kanske är glad över att få vila en stund…

The Press of Atlantic City

Jag tycker att det verkar vara mycket mer möda än det är värt att ha både en flickvän och en fru. Det räcker med en! DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!