Otrevlige mannen är vilse och ber en kvinna om hjälp – hennes kontring är helt fantastisk

Det gäller att vara ödmjuk hur framgångsrik man än blir. Annars kan folk börja betrakta dig som dryg och odräglig – och det är ju inte så trevligt. Med en skön still kommer man däremot ofta långt.

En man som var uppe med en luftballong insåg att han kommit vilse. Han sänkte höjden och såg en kvinna nere på marken. Han gick ner ytterligare och ropade:
– Ursäkta, jag har kommit vilse. Jag har avtalat ett möte med en vän för en timme sedan, men har ingen aning om var jag befinner mig.
– Du är i en varmluftsballong cirka 30 fot över havet på 55 41 47 grader nordlig bredd och 10 12 47 grader västlig längd, svarade kvinnan.
– Du måste vara tekniker, sa mannen.
– Det stämmer. Hur visste du det?
– Allt du sagt är ju tekniskt korrekt, men jag har ingen aning om vad jag ska ha det till – och faktum är att jag fortfarande är helt vilse. Det enda jag fått ut av din ”hjälp” är att jag blivit ännu mer försenad, röt mannen.
– Du måste sitta i ledningen, i direktionen, replikerade kvinnan.
– Det gör jag. Hur kunde du veta det?
– Det är enkelt, svarade kvinnan. Du vet inte var du är eller vart du ska. Du har stigit uppåt med hjälp av en stor mängd luft. Du har träffat avtal som du inte är i stånd att klara av att hålla – och du förväntar dig att människor under dig ska lösa dina problem. Faktum är att du befinner sig i samma position som innan vi möttes, men nu är allt plötsligt mitt fel.

DELA den här med dina vänner, så att de också får skratta!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!