Oskyldigt par ska ha sex första gången, då avslöjar maken detalj som får frun att skrika

Det underlättar alltid om man talar i tydliga termer. Säger man ord som kan tolkas på flera olika sätt finns risken för missförstånd och jobbiga problem. Det är den här historien ett klockrent exempel på.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt när jag kom till slutet och kände att jag måste få dela den med er! Göm inte att delad glädje är dubbel glädje – och att ett gott skratt förlänger livet!

Det var då ett par i yngre medelåldern som precis hade gift sig. Ingen av dem hade faktiskt haft sex tidigare, velat spara sig till den rätta – och nu på bröllopsnatten var det alltså äntligen dags.

Kvinnan sa till mannen att hon var väldigt platt upptill, att hon var som en liten unge. Han sa då till henne att hans penis var liten som en bebis.

”Är ju inte alls…”

Hon klädde sakta av sig och hade, precis som hon beskrivit, 2 små smultron till bröst. Då tog han av sig kläderna och den nyblivna frun skrek till av chock.

– Den är ju inte alls som en liten bebis! skriker hon upprört.

– Det är den visst!, svarade maken! 50 centimeter och väger 3 kilo!

Var nu ingen tråkmåns, DELA om du fick dig ett skratt!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);