Orolig mamma får SMS från barnvakten – skrattar högt när hon ser oväntade bilden

Jag minns när jag var liten och min syster var barnvakt åt mig. Det gick oftast bra men eftersom jag har två bröder så blev det en hel del att hålla koll på för henne ändå. Kanske skulle hon ha testat det här tricket för att underlätta lite.

När Claudia Sorhaindo skulle göra några ärenden ringde hon sin systerdotter J’Ann och bad henne passa sin dotter Ava.

Men när Claudia varit borta ett tag började hon oroa sig över hur det gick hemma. Hon skickade ett SMS och frågade vad som stod på och om allt gick bra.

Svaret hon fick var hon inte beredd på.

När hon tog upp telefonen och så bilden som J’Ann skickade kunde hon inte låta bli att dela den på Facebook.

Så här skriver hon om bilden:

”Jag var tvungen att lämna huset en liten stund så jag bad min systerdotter J’Ann vara barnvakt till Ava. En stund senare fick jag ett SMS där det stod att J’Ann ville göra en smörgås men att hon inte vågade släppa Ava ur sitt sikte.

Det här var hennes lösning. På riktigt?!

Kreativitet när den är som bäst.”

Foto: FACEBOOK / CLAUDIA SORHAINDO

J’Ann hade löst problemet genom att stoppa ner lilla Ava i byxorna för att ha händerna fria. Vilken härlig problemlösning!

Nöden är kreativitetens moder, DELA gärna för att sprida den här kluriga problemlösningen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!