Ola frågar sin nya 19-åriga fru när de senast hade sex – svaret ger honom en hjärtattack

Att hänga med när man gifter om sig med en betydligt yngre fru är inte lätt och ibland måste man ställa sig de svåra frågorna, är hon med mig för min personlighet eller för mina pengar? Mannen i den här historien måste nog ta sig ett titt på sitt förhållande efter att han råkat avslöja sin frus hemligheter.

Ola hade börjat blivit till åren men efter en lyckad karriär inom finnans sektorn hade han bra med pengar och ett bekvämt liv. När hans fru ville skiljas så tog det inte lång tid för Ola att hitta en ny fru som var vacker och bara 19 år gammal.

Men eftersom Ola började bli gammal själv så drabbades han trots allt av penisbekymmer, så han gick till vårdcentralen. Där frågade läkaren när han hade sex senast.
– Det vet jag inte, jag måste nog fråga min fru.

Ola tog upp mobiltelefonen och lyckades knappa in hemnumret. När frun svarade gick han rakt på sak:
– När hade vi sex senast?

Det blev tyst i andra ändan en stund och sen sa Olas fru:
– Vem är det som ringer?

Ola fick en hjärtattack.

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!