Nunnorna tvingar 3 pojkar att hugga av sig snoppen – när de avslöjar varför skrattar jag högt

Enda sedan man var liten har man hört att man ska krama ett träd om man tappar bort sig i skogen. Kanske skulle det ha varit bättre för grabbarna i den här historien om de hade följt det rådet!

Johan, Karl och Jonatan var på överlevnadskurs i öknen. Helt slutkörda och uttorkade insåg de att de var vilse. Plötsligt fick de se ett kloster en bit bort. De begav sig dit och försökte komma in.

Nunnan som öppnade förklarade att det var en mycket sträng klosterordern och ingen man fick vara inne i klostret. De tre grabbarna var vid det här laget desperata och de frågade om det verkligen inte fanns något sätt.

– Då måste vi avlägsna era könsorgan så att vi kan följa ordens regler, svarade nunnan efter en överläggning med abedissan.

Nunnorna tog in den första killen och det hördes ett fruktansvärt ylande. De andra två blev nervösa. När nummer två togs in hördes bara ett kort skrik.

– Det här stämmer inte, tänkte nummer tre. När det blev hans tur frågade han varför de andra skrikit så olika mycket

– Vi tar av könsorganen efter yrket. Johan är ju snickare så hans sågade vi av, Karl sa att han var slaktare slaktare så hans skar vi av. Då började Jonatan fnissa.

– Det är väl inget att skratta åt att vi ska ta av könsorganet på dig, tyckte abbedissan.

– Jo, jag är glassförsäljare,så ni får suga av den.

Var inte snål nu, DELA om du skrattade!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!