Nunnorna hittar en naken byggarbetare i duschen. Hans lösning? Så himla smart!

En byggarbetare var på ett kloster och jobbade med att renovera en toalett. Under arbetets gång exploderade ett rör och han var i akut behov av en dusch. Abbedissan gav byggarbetaren tillåtelse att duscha och byta kläder i klostrets omklädningsrum.

Hon var noga med att förklara för byggarbetaren att vara försiktig eftersom de flesta av nunnorna var mycket hängivna och de hade aldrig ens sett en man naken.

Byggarbetaren var så skitig att han tog en tvål i varje hand och gick in i duschen. Men precis när han skulle sätta på vattnet hörde han att tre nunnor gick in i omklädningsrummet och började klä av sig.

Mannen fick panik men hade ingenstans att ta vägen så han ställde sig mot väggen blickstilla och låtsades vara en staty.

När nunnorna kom in i duschen blev de överraskade av den nya verklighetstrogna statyn.

”Vi har fått en staty, den måste vara ny installerad för den är fortfarande lerig från transporten,” sa en av nunnorna.

”Vad är det där?” sa en av de andra nunnorna och pekade på byggarbetarens snopp.

”Jag vet inte,” svarade en av nunorna och gick fram och drog i snoppen.

Byggarbetaren blev så förvånad att han tappad en av tvålarna han höll i.

”Åh,” utbrast nunnan. ”Det är en tvålautomat!”

Den första nunnan gick fram till ”statyn” och drog i snoppen hon med. Byggarbetaren visste inte vad han skulle göra så han släppte den andra tvålen också.

Då ville den tredje nunnan också testa. Hon gick fram och drog en gång men ingen hände. Då drog hon en, två och tre gånger men inget hände. Då försöker hon några gånger till snabbare och utbrister sedan.

”Titta flickor, jag fick flytande tvål!”

Var inte snål nu, dela om du garvade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!